Brăileni amendați și puși, de polițiștii locali, să măture cojile de semințe aruncate pe stradă

În perioada 30.07.2021 – 03.08.2021, polițiștii locali brăileni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare, privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.
Astfel, 8 persoane au fost surprinse, de polițiști locali, consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în zona Falezei Dunării, pe str. Radu Negru, Str. Ancorei, str. Decebal și în stația de autobuz ”Piața Vidin”. Este vorba despre doi bărbați și șase femei care, după aplicarea sancțiunii contravenționale, au măturat și curățat zona în care aruncaseră cojile de semințe.

În aceeași perioadă, alți 2 bărbați au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe domeniul public, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind sancționați contravențional, de către polițiștii locali, cu suma totală de 2.000 lei.
De asemenea, un alt bărbat a fost surprins fumând în părculețul de joacă pentru copii de pe Calea Galați, fiind sancționat contravențional cu suma de 100 lei.