CNAIR a lansat o aplicație cu parcările, refugiile și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat joi, 29.07.2021, o aplicație cu parcările și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor.
Conform precizărilor publice ale reprezentanților CNAIR, aplicația este destinată a veni în sprijinul conducătorilor auto, aceasta permițând localizarea rapidă a tuturor spațiilor de parcare, a refugiilor și a spațiilor de servicii disponibile rețelei rutiere din România. În plus, pe pagina aplicației se menționează faptul că această aplicație a fost realizată pentru informarea tuturor celor interesați, referitor la locurile unde se poate staționa în timpul restricțiilor impuse din cauza condițiilor meteorologice cu caracter excepțional.
Dezvoltarea aplicației face parte din strategia companiei de a asigura un confort sporit utilizatorilor rețelei rutiere, mai precizează sursa citată.
Aplicație este disponibilă accesand următorul link: https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index…