Președintele CJ Brăila este convins că „Fără drumuri și infrastructură de calitate, economia și calitatea vieții cetățenilor au de suferit”

„Continuăm modernizarea infrastructurii rutiere de drum județean!”, a anunțat luni, 26 iulie 2021, Francisk Iulian Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila, într-un mesaj public pentru brăileni.
Șeful CJ Brăila a precizat, în continuare, că până la ora actuală au fost reabilitați 9km de drum județean, din totalul de 36km propuși pentru reabilitare în acest an.
„Din bugetul Consiliului Județean Brăila ne-am propus pentru anul 2021 să reabilităm 36km de drum județean. În momentul de față, s-au finalizat 9 km: DJ 211C Tătaru – Colțea (7km) și DJ211 Zăvoaia – Lișcoteanca (2km) – fiind în curs de execuție încă 2km. CONTINUĂM!”, a promis Francisk Iulian Chiriac.
De asemenea, președintele CJ Brăila a mai ținut să sublinieze, în finalul mesajului său, faptul că investițiile în infrastructura Județului Brăila vor determina, în timp, creșterea calității vieții brăilenilor: „Investițiile în proiecte de infrastructură sunt esențiale pentru o creștere economică stabilă, pe termen lung. Efectele nu sunt doar economice, ci și sociale. Fără drumuri și infrastructură de calitate, economia și calitatea vieții cetățenilor au de suferit. Ne-am propus încă de la început să îmbunătățim acele zone care în 2016 erau considerate probleme pentru Brăila.”