Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, în vizită administrativă la Brăila: „Chiar este un oraș în regulă Brăila!”

Robert Sorin Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a fost vineri, 9 iulie 2021, în vizită administrativă la Brăila. În timpul schimbului de experiență, acesta a fost însoțit de Viorel Marian Dragomir, primarul Municipiului Brăila și de Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ Brăila. Cei trei edili au vizitat împreună mai multe obiective importante din Brăila.
„Am făcut o deplasare în Municipiul Brăila, la câteva obiective de interes foarte mare pentru noi. Am început cu cel mai important obiectiv, Podul peste Dunăre. Apoi am mers la lucrările din cartierul Pisc și din Brăilița, iar pentru că sectorul 3 este cel mai verde sector și cea mai verde zonă din România, aș vrea să spun, am mers la lucrările care se desfașoară, în momentul de față, în Parcul Monument.”, a spus primarul Marian Dragomir, la întâlnirea cu jurnaliștii brăileni.
„Am fost împreună, după cum a spus domnul primar, la câteva obiective foarte frumoase și încercăm pe viitor această colaborare strânsă, pe care o avem de mult timp, dar n-am făcut-o publică – acum poate că o facem în această conferință de presă – cu sectorul 3, sector ca dimensiune, și vă spun foarte sincer, mai mare decât Județul Brăila ca și număr de populație. Încercăm să găsim soluții cât mai rapide pentru a ne atinge obiectivele, ceea ce își doresc cetățenii Municipiului și Județului Brăila până la sfârșit de mandat 2024, și să pregătim foarte bine și viitorul mandat.”, a spus și Președintele CJ Brăila.
La rândul său, după vizita efectuată în Brăila, primarul bucureștean Robert Negoiță a declarat: „Am fost și am vizitat câteva obiective de investiții. Am fost la pod, care este un unicat în România și ar fi normal să îl promovați mai bine, să se știe despre acest obiectiv, pentru că mă face să fiu mândru că sunt român, că suntem în stare, că suntem capabili să avem așa ceva, un astfel de pod, mai ales că pune pe hartă, din perspectivă turistică și rutieră, Brăila.”
De asemenea, profitând de întâlnirea cu jurnaliștii, Robert Negoiță a mai ținut să adreseze felicitări pentru modul în care se gestionează lucrurile la nivelul orașului Brăila: „Zona din Centru nu arată deloc rău, adică e curat. Chiar este un oraș în regulă Brăila. Eu, ca vizitator trecând așa prin oraș, și cunoscător, că fix asta fac în fiecare zi, spun felicitări! Este o normalitate pe care reușește primăria acum să o implementeze. Să știți că și acum doi ani era normalitatea să fie asfalt. Dar nu era. Și faptul că acum se implementează normalitatea, nu avem decât să fim bucuroși. Și podul peste Dunăre e o normalitate, dar ea nu exista. Acum că se rezolvă chestiunea asta, eu zic că ar trebui să apreciem pentru că este o perspectivă nouă a normalității.”
Primarul Robert Negoiță a mai ținut să specifice, în cadrul vizitei de vineri, și despre o viitoare colaborare între Primăria sectorului 3 al Capitalei și Primăria Municipiul Brăila, un prim pas fiind redenumirea Pieței „Bobocica” din București cu numele „Brăila”. Reciproc, viitorul parc ce urmează a fi construit în spatele Muzeului Brăilei va fi numit „Piațeta București”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s