Numai într-o săptămână, Dispeceratul Monitorizare al Poliției Locale Brăila a surprins, în imagini, 3 accidente rutiere

În perioada 22–29.06.2021, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 91.310 lei.
În perioada analizată, poliţiştii locali brăileni care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi 3 accidente rutiere, fără victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila, pentru luarea măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.
Totodată, au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale și Biroului Rutier imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 5 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.
În același timp, polițiștii locali brăileni continuă activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. De asemenea, aceștia precizează că în perioada analizată, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nici nu au fost probleme în exploatarea tehnicii din dotare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s