CNAIR a anunțat redeschiderea Transfăgărășanului!

„Transfăgărășanul s-a redeschis circulației!”, a anunțat luni, 28 iunie 2021, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere într-un mesaj public de pe o rețea de socializare.
Luni, 28 iunie 2021, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 – 21:00.
Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00 – 07:00, a specificat sursa citată.
Totodată, reprezentanții CNAIR fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, cei ce tranzitează acest sector de drum sunt atenționați că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și de aceea sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s