Campania „Orașul vaccinează Satul” – în curând, în Berteștii de Jos și Ciocile

Instituția Prefectului – Județul Brăila informează populația județului că a fost stabilit pentru sâmbătă, 3 iulie 2021, și duminică, 4 iulie 2021, programul echipelor mobile de vaccinare.
Astfel, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții acestei instituții, sâmbătă, 3 iulie a.c., în intervalul orar 10:00 – 14:00, echipa mobilă din cadrul Centrului de Vaccinare Sala de sport Liceul „Anghel Saligny” va începe activitatea de vaccinare – în cadrul campaniei „Orașul vaccinează Satul” – a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani. Echipa mobilă își va desfășura activitatea la sediul dispensarului medical din localitatea Berteștii de Jos, vaccinarea realizându-se cu vaccin Pfizer sau Johnson, conform solicitărilor.
Duminică, 4 iulie 2021, în intervalul orar 10:00 – 14:00, echipa mobilă din cadrul Centrului de Vaccinare Sala de sport Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Brăila va începe activitatea de vaccinare a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani la sediul dispensarului medical din localitatea Ciocile, vaccinarea făcându-se tot cu Pfizer ori Johnson, după preferințe.
Campania națională „Orașul vaccinează Satul” facilitează imunizarea persoanelor din mediul rural, zone geografice greu accesibile și localități în care nu funcționează vreun centru de vaccinare anti-COVID.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s