Manifestări culturale dedicate „Zilei Universale a Iei”

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila au bucuria de a vă invita să participați la celebrarea „Zilei Universale a Iei”, odată cu sărbătoarea creștină a Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și cea străveche a Sânzienelor și Drăgaicei, din apropierea Solstițiului de vară (21 iunie).
„Ziua Universala a iei” va fi marcată printr-o serie de manifestări culturale, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile în Sala Pro Arte, Galeria din Pod a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și pe aleea pietonală din Piața Traian nr. 2 și transmise live, pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Brăila.
Din program: Spectacolul Folcloric susținut de ansamblul Zestrea Bărăganului, solistele de muzica populara Maria Ciocan, Constantin Maria Gabriela, Andreea Vizureanu, Alexandra Corbu,Ion Valentin și Maria Boștina, Expoziții și demonstrații ARTT, dansuri populare, cântece populare și patriotice.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s