Moment artistic cu Ioana Popescu, actor al Teatrului de Păpuși „Cărăbuș”

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, vă invită să participați în data de 03 iunie 2021, ora 13:00, la evenimentul cultural „Moment artistic”, cu Ioana Popescu, actor al Teatrului de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila.
Continuăm astfel, seria evenimentelor dedicate copilului iar invitata noastră ne va introduce într-o altă lume, o lume preferată de copii, și nu numai, o lume a păpușilor ce prind grai prin această activitate, fie că e vorba de o prințesă, un moșneag sau un pește auriu.
„Are teatrul de păpuși menirea de educator?” sau „A avut invitata noastră norocul de a întâlni în viață profesia ce o împlinește?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Ioana Popescu va încerca să ne răspundă.
Evenimentul cultural se va desfăşura în incinta Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, în Galeria Violon D’Ingres, începând cu ora 13:00 și va fi transmis live pe pagina de facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s