Maraton de povești

Ziua Internațională a Copilului este în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici, dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul. În 2021 se împlinesc 71 de ani de când această zi se sărbătorește în România, fiind cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de părinți, bunici, dar și de noi, bibliotecarii. Cu acest prilej, ne dorim să sărbătorim copilăria (re)descoperind farmecul poveștilor citite împreună cu voce tare.
71 de bibliotecari din 22 de județe ale României și 14 raioane din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici și celor mari povești frumoase, într-un Maraton de lectură, timp de 8 ore.
Evenimentul se va transmite LIVE, pe Facebook, joi, 3 iunie 2021, începând cu ora 10:00. Pentru a vă conecta trebuie doar să dați like Paginii proiectului „Maratonul de povești” și să vă alăturați (nouă): https://www.facebook.com/Maratonuldepovesti/
Din partea Bibliotecii Județene Brăila vor citi povești bibliotecarele Camelia Aurelia Cherciu și Doinița Stanciu, iar de la Biblioteca Comunală Unirea (jud. Brăila) va citi Viorica Mocanu.
Proiectul se desfășoară cu susținerea partenerilor: Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociația Bibliotecarilor din România, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Centrul de Excelență pentru copii și tineret al Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov.
Vă așteptăm cu drag și nerăbdare!

Laura Caplea
Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila
Comp. Marketing și Promovare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s