Pentru jandarmii brăileni siguranța cetățenilor primează întotdeauna

Jandarmii brăileni, împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” Brăila și Poliției Locale Brăila, asigura în aceste zile, măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia desfășurării celei de-a doua etape a Campionatului Național Super Slalom, în perioada 29 – 30 mai 2021, pe Șoseaua Focșani, în zona Armonia Park Mall din municipiul Brăila.
În același timp, duminică, 30 mai a.c., jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia desfășurării meciului retur pentru promovarea în Liga a II-a, dintre echipele ACS Dacia Unirea Brăila și ACS Oțelul Galați
De asemenea, jandarmii mai sunt prezenți, în zilele următoare, și la Centrul de vaccinare de tip “Drive-thru”, din parcarea Brăila Mall – Vărsătura.
Ca urmare, jandarmii recomandă tuturor celor prezenți la aceste evenimente, să respecte distanțarea fizică, să manifeste răbdare și să evite implicarea în conflicte de orice natură.
În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin prin sistemul unic de urgență 112, sau celui mai apropiat echipaj de jandarmerie.
Totodată, părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire a acestora și pentru prevenirea eventualelor accidente.

Foto Fb. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s