Liberalismul brăilean și contrele interne (Pamflet)

Liberalismul la Brăila își celebrează cei 146 de ani de existență printr-o luptă internă pentru viitoarea președinție a Organizației Județene a PNL Brăila.
Pană la ora actuală, s-au aliniat la start, pe tabla de șah, două echipe, una condusă de Cătălin Boboc, actualul șef interimar al PNL Brăila, pe de o parte, și o altă echipă, cea al cărei lider este deputatul Alexandru Popa.
Deja, au avut loc diferite mutări tactice pe câmpul de luptă, prefigurat pentru viitoarele alegeri interne, mai nou, cei doi combatanți încercând să se afișeze cu piese grele din organizația „mamă”.
Astfel, Cătălin Boboc s-a prezentat în competiție cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, în timp ce Popa Alexandru s-a afișat în luptă cu cea mai tare „piesă” liberală, Ludovic Orban.
Care va fi scorul, cine va da șah mat, de partea cui se va înclina balanța, cine va reuși, în final, să conducă liberalii brăileni, numai scorul alegerilor va spune.
Până atunci, lupta continuă, cu noi sau vechi combatanți, iar între timp, social democrații chibițează pe margini, după principiul „lasă să moară și capra vecinului”.

Sorina Ivan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s