Francielle Gomes da Rocha este noul centru al HC Dunărea Brăila

Handbalista Francielle Gomes da Rocha (Brazilia) va îmbrăca tricoul echipei HC Dunărea Brăila, începând cu sezonul următor, și va evolua pe postul de coordonator, alături de Ana Paula Rodrigues și de Andreea Sandu.

“Francielle da Rocha a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe 2 sezoane. Am urmărit-o de foarte mult timp și este o jucătoare creativă la 9 metri, care excelează prin pătrunderi, și foarte sigură pe ea atunci când aruncă la poartă. Are o tehnică aparte față de alte jucătoare, cu rupere de ritm și schimbări de direcție care amețește apărarea adversă. Ne bucurăm că am reușit să o aducem la Dunărea. Sperăm să se adapteze bine la Brăila și să își arate valoarea”

George Caranica, Președinte HC Dunărea Brăila

În vârstă de 28 de ani, Francielle Gomes da Rocha a evoluat, timp de două sezoane, la Hypo Viena, grupare cu care a câștigat de două ori Cupa în Austria, în 2014 – 2015. În perioada 2015–2019, a jucat în Brazilia, la echipa la care s-a lansat, Vegus/ Guarulhos. Din anul 2019, Francielle Gomes da Rocha a evoluat la clubul brazilian Esporte Club Pinheiroos.

“Sunt foarte fericită să vin în România, și să evoluez în unul dintre cele mai bune campionate din lume. Vreau să profit la maximum de această oportunitate, să-mi arăt munca, să contribui la rezultatele echipei. Mă bucur că o să am lângă mine jucătoare care or să mă ajute să mă acomodez și sunt sigură că împreună cu fetele, dar și cu antrenorul, vom avea un sezon minunat și vom lupta să ne atingem obiectivele”

Francielle Gomes da Rocha

Sursă foto: Francielle Gomes da Rocha (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s