Târgul ofertelor educaționale pentru absolvenții clasei a VIII-a

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila a anunțat organizarea Târgului Ofertelor Educaționale. Târgul reprezintă una dintre activitățile de promovare a admiterii în clasa a IX-a, pentru absolvenții clasei a VIII-a, pe care Inspectoratul Școlar Județean Brăila o realizează în fiecare an școlar.
Conform precizărilor I.S.J. Brăila, Târgul Ofertelor Educaționale de la Brăila se derulează online în perioada 17–28 mai 2021, și prezintă elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor într-o altă formă, modernă și bazată pe componenta tehnologică.
Oferta educațională pentru admiterea în anul școlar 2021-2022, în clasa a IX-a, la nivelul județului Brăila, este generoasă și diversificată, prin planul de școlarizare, aprobat de Ministerul Educației, sunt:
• La învățământul liceal de stat (filierele teoretică, tehnologică şi vocaţională): 63 clase și 1582 locuri;
• La învățământul profesional de stat: 27 clase și 643 locuri;
• La învățământul dual de stat: 22 locuri.
Cei care doresc să afle mai multe informații despre admiterea în clasa a IX-a, pentru anul școlar 2021-2022, pot studia Broșura de Admitere 2021, care este afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Brăila (https://www.isjbraila.ro/…/1621213547_3.0_Ghid_admitere…) și care va fi distribuită în format fizic, gratuit, elevilor din clasa a VIII-a.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s