Amenzi pentru cei surprinși, de polițiștii locali, că nu respectă curățenia pe domeniul public

În perioada 06.05.2021 – 09.05.2021, polițiștii locali brăileni au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare, privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila, cele privind circulația pe drumurile publice din municipiu, precum și normele de conduită socială.
Astfel, în ceea ce privește respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila, în ziua de 06.05.2021, a fost depistată o femeie care arunca pe domeniul public un sac cu gunoi și o cutie plină cu deșeuri menajere. Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.
În aceeași zi, tot in Municipiul Brăila, a fost depistat un bărbat care arunca mai mulți saci plini cu diverse deșeuri, pe stradă. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 2.500 lei.
În ziua de 09.05.2021, doi bărbați au fost sancționați contravențional cu suma totală de 1.200 lei, după ce au fost surprinși în timp ce fumau și spărgeau semințe într-un parc de joacă pentru copii.
La aceeași dată, tot într-un parc de joacă pentru copii, o femeie a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei, după ce a fost surprinsă consumând semințe și aruncând cojile pe jos.
Tot pe data de 09.05.2021, a fost depistat și un bărbat care arunca pe domeniul public mai mulți saci plini cu gunoi menajer și moloz. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s