Amenzii de mii de lei pentru cei cărora nu le pasă de păstrarea curățeniei în Municipiul Brăila

În perioada 27.04 – 05.05.2021, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010.
Astfel, pe linia păstrării curățeniei Municipiului Brăila, în perioada analizată au fost depistate şi sancţionate 9 persoane cu amenzi în valoare de 9.000 lei conform H.C.L.M. Brăila nr. 5/2003.
Ca atare, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz) au fost depistate și sancţionate contravenţional 7 persoane, cu amenzi în valoare de 7.000 lei.
Pentru circulația cu motociclete, biciclete, auvehicule, mopede și A.T.V – uri în parcuri, zone verzi și pe Faleza Dunării, au fost depistate și sancționate contravențional 2 persoane cu amenzi în valoare de 2.000 lei.
Pentru fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului conform Legii nr. 349/2002 Modificată de Legea nr. 15/2016, au fost depistate și sancționate contravențional 3 persoane, cu amenzi în valoare de 500 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s