Taximetria, bat-o vina!

În ziua de 08.04.2021, în jurul orei 10:30, un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila a depistat un bărbat în vârstă de 48, din Brăila, conducând un autoturism inscripționat ”Taxi”, în timp ce avea dreptul de a conduce, pe drumurile publice, suspendat.
Taximetristul a fost depistat în stația taxi situată pe str. 1 Decembrie/ B-dul Independenței, în timp ce muta autoturismul dintr-un loc în altul, în stație. Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor. Facem precizarea că, aceeași persoană a mai fost sancționată contravențional de către polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila pe data de 25.03.2021, cu suma de 300 lei, deoarece a fost surprinsă staționând pe trotuar.
De asemenea, în decursul anului 2020, taximetristul a mai fost sancționat contravențional de 8 ori, cu suma totală de 2,320 lei și 16 puncte de penalizare, pentru diverse încălcări ale OUG nr. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice.

Director Executiv Poliția Locală Brăila
Tănase Georgică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s