La Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, Sala de Lectură s-a închis temporar

Reprezentanții Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din Municipiul Brăila au anunțat în data de 23 martie 2021, faptul că se suspendă activitatea cu publicul la Sala de Lectură, ca urmare a noilor restricții impuse, în perioada 22 martie – 3 aprilie 2021.
Potrivit sursei citate: „persoanele care au nevoie de lucrări din fondul Sălii de Lectură pot apela la Serviciul online de scanare documente. Pentru a beneficia de acest serviciu vă invităm să accesați catalogul online: https://toread.bjbraila.ro/opac și să identificați documentele de care aveți nevoie (capitole, articole, pagini, fragmente). Solicitarea de scanare se poate transmite la adresa: salalectura.bjpibr@gmail.com, iar serviciul va ține cont de Legea privind drepturile de autor.
Vă rugăm să specificați în email: numele, prenumele și numărul permisului de bibliotecă. Materialele scanate vor fi transmise prin intermediul emailului.”
Reprezentanții bibliotecii brăileni mai subliniază faptul că: „Serviciul este gratuit și se adresează studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și altor persoane care au nevoie de informații pentru realizarea unor lucrări de specialitate.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s