„Interviurile Centrului” cu Veronica Dobrin

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 16 martie 2021, la evenimentul cultural Interviurile Centrului, începând cu ora 11:00, cu invitatul special Veronica Dobrin, Doamna de Aur a culturii brăilene, ce a scris istorie, prin ani mulți de muncă şi dăruire.
Întâlnirea din această săptămână cu doamna Veronica Dobrin, în cadrul Interviurilor Centrului este dedicată domniei sale, prin recunoaşterea muncii şi implicării în viaţa socială și culturală a oraşului Brăila.
Fost director de teatru, cu faimă și dincolo de granițe (prin manifestările de anvergură națională și internațională), de instituţii culturale și pedagog, Veronica Dobrin s-a implicat și se implică în continuare în dezvoltarea vieţii culturale brăilene, acum și ca director executiv al Fundației Darclee.
Evenimentul cultural Interviurile Centrului cu Veronica Dobrin va avea loc în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s