Expoziție pesonală de pictură și grafică – Steliana Radu

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să luați parte la vernisajul expoziţiei personale de pictură şi grafică Steliana Radu, în Foaierul Teatrului „Maria Filotti”, miercuri, 10 martie 2021, ora 17:30.
Absolventă a Școlii Populare de Artă Vespasian Lungu din Brăila, fost profesor și manager de instituții preșcolare din Galați și Brăila, Steliana Radu a participat la numeroase expoziții, tabere de creații și concursuri, dintre care menționăm: Expoziția personală de grafică de la Cluj, din cadrul acțiunii Seara artelor (2019), Expoziția personală de pictură și grafică Fantezia florală (2020), Tabăra de creație plastică de la Oradea, Băile Felix ( 2017), Botoșani (2018), Agafton (2019) iar meritele sale artistice fiind oglindite de numeroasele premii obținute de-a lungul carierei.
Expoziția de pictură şi grafică va fi prezentată de profesor Marilena Ioanid, artist plastic şi va cuprinde lucrări meşteşugite cu răbdare şi preocupare pentru tehnică şi compoziţie. Motivele vegetale şi peisagistica, inspirate de plaiurile Dunărene şi nu numai sunt principala sursă de inspiraţie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s