Atelierul micilor dansatori

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în intervalul martie-noiembrie 2021 „Atelierul micilor dansatori, cursuri de dansuri populare”.
La acest atelier sunt invitaţi să se înscrie și să participe elevi din Mun. Brăila cu vârsta cuprinsă între 6 şi 9 ani (grupa I) și respectiv 10-14 ani (grupa a II-a) dornici de a fi inițiați în tainele dansului popular, atât de variat ca stil, tempo și ritm, o manifestare plină de forță și vitalitate ce exprimă specificul, obiceiurile și tradițiile fiecărei regiuni în parte, reflectând trăirile, sufletul și istoria noastră ca popor.
Înscrierea se face în intervalul 8-28 februarie 2021 pe baza Fișei de înscriere și a Declarației privind protecția datelor cu caracter personal, ce vor fi transmise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, electronic, la adresa de e-mail valorificare.braila@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s