„Ziua Internațională a Cititului Împreună”, aniversată virtual la Ludotecă

„Ludoteca se pregătește pentru „Ziua Internațională a Cititului Împreună”, eveniment global marcat de milioane de oameni din întreaga lume!”, susțin reprezentanții Bibliotecii „Panait Istrati” din Municipiul Brăila.
Conform sursei citate, anul acesta pe 10 februarie, începând cu ora 17:00, pe platforma Zoom participanții la acest eveniment virtual vor citi împreună o mulțime de povești frumoase.
Invitată specială este scriitor Victoria Furcoiu, iar organizator este bibliotecar Doinița Mihaela Stanciu, din cadrul bibliotecii brăilene.
Participă elevii claselor a II-a și a IV-a, de la Școala Gimnazială “Dr. Luca”, împreună cu cadrele didactice implicate, Dida Rusu, Nistor Moț, Alina Moise, Claudia Paraschiv și Nicoleta Carp.
„Ne bucurăm “să dăm mână cu mână” cu toți cei care le vor citi copiilor cu voce tare în această zi. Ne dorim ca vocile noastre să răsune tare și clar în toată România, așa încât beneficiile lecturii de la vârste fragede să se facă cunoscute; atât pentru dezvoltarea lor holistică, cât și pentru succesul în ceea ce privește literația, dar și în viață” – afirmă organizatorii “Citim Împreună România”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s