Atenție conducători auto! Cod Galben pentru județele Brăila și Galați

Administrația Națională de Meteorologie atenționează într-o informare meteorologică emisă astăzi, faptul că în intervalul 26 ianuarie 2021, ora 18:00 – 28 ianuarie 2021, ora 10:00, în Muntenia și Dobrogea va ninge, în general moderat cantitativ, județele Brăila și Galați având cod galben.
Astfel, potrivit sursei citate, în regiunile estice și sud-estice vântul se va intensifica treptat și local vor fi rafale în general de 50…60 km/h, determinând scăderea semnificativă a vizibilității. În jumătatea de sud-est a țării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și posibil consistent.
Totodată, CNAIR face un apel către conducătorii auto, recomandându-le acestora să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
CNAIR mai precizează că toate direcțiile regionale ale sale sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s