Moș Crăciun e în fiecare dintre noi!

Moș Crăciun ar trebui în această seară să aducă daruri tuturor copiilor acestei lumi. Însă anul acesta nici măcar el nu știe dacă și unde va mai ajunge. Cea mai mare luptă o duce Moșul cu Covidul care i-a răpit dintre copiii care s-ar fi bucurat de darurile sale.
Moș Crăciun va veni în acest an, dar multora dintre case poate le va lipsi bucuria, fiind vii doar lacrimile și amintirea unora dintre cei dragi.
Moș Crăciun va veni anul acesta, dar încă va mai trebui să se mâhnească de sutele de copii, pierduți pe străzi, neștiuți de nimeni, copii care nici măcar nu știu că sunt copii.
Moș Crăciun va veni anul acesta, și tocmai de aceea trebuie să deschidem larg ușile sufletului pentru ca măcar El să ne amintească că putem fi învingători, chiar și atunci când victoria pare învingere.
Moș Crăciun poate fi în fiecare dintre noi, dăruindu-le celor dragi din bucuria noastră. Moș Crăciun poate fi fiecare dintre noi, dăruind zâmbete și celor care nici măcar nu știu de Moș. Ce pot fi mai minunate decât steluțele de bucurie din ochii copiilor pentru care și o bomboană este un miracol.
Moș Crăciun va trebui să vină peste tot în lume, chiar și numai cu un zâmbet, el putând aduce fericirea iubirii celor de langă noi.
Nu uitați că Moșul nu este doar un moș, ci însăși simbolul esenței darurilor, a celui mai de preț dar primit de această lume, Iisus Hristos.
Fiți fiecare dintre voi un Moș Crăciun și lumea aceasta va fi cu mult mai minunată.
Cinstiți cuvântul „a dărui”, dați altora iubire pentru a primi iubire. Și nu uitați că Sărbătoarea Crăciunului nu înseamnă distracție și desfătare, ci bucuria Nașterii Domnului Iisus Hristos care este însăși bucuria existenței noastre.
Stați măcar o clipă cu voi înșivă și mulțumiți Cerului pentru darul cel mai de preț, viața!

Sorina Ivan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s