Șah, performanță și daruri pentru șahiștii participanți la Concursul de Șah Rapid, organizat de CS Micul Prinț, la Brăila

Astăzi, 19 decembrie 2020, s-a încheiat Concursul de Șah Rapid, organizat de CS Micul Prinț Brăila, concurs desfășurat în sistem OPEN, pe 3 runde la 15 minute + 5 secunde/jucător. Concursul a fost structurat pe două secțiuni, la linia de start aliniindu-se șahiști de la mai multe cluburi de șah din Brăila, Galați și Sinaia.
Despre această competiție sportivă, în care astăzi au fost premiați toți participanții, luându-se în calcul în mod special bucuria Sărbătorilor de Iarnă, ne-a oferit mai multe amănunte dl. Iulian Preda, președintele CS Micul Prinț Brăila.
„Astăzi, am încheiat concursul de șah rapid, urmat de festivitatea de premiere a câștigătorilor. Au onorat cu prezența 22 de jucători de la cluburile: CS Micul Prinț Brăila, CS Orizont 64 Brăila, CSM Galați, Carpați Sinaia și ACS Smart Galați. Concursul a fost structurat pe 2 secțiuni, una pentru copii, cealaltă pentru juniori și seniori. Festivitatea de premiere a fost oficiată de sponsorii concursului, respectiv: SC Dunav SRL– dir. gen. Broască Vasile, Radu Ștefanut și Vlad Daniel. Se cuvin mulțumiri și preotului Vatră Costel pentru aportul adus la buna desfășurare a concursului.”, a ținut să sublinieze aceste amănunte președintele CS Micul Prinț Brăila.

Totodată, domnia sa a mai precizat că, deși pandemia a dus la schimbarea unor condiții de desfășurare a competițiilor șahiste, acest lucru nu a oprit în loc desfășurarea concursurilor ce au deja un istoric de-a lungul timpului: „A fost o mare bucurie adusă copiilor care, în acest an special, au jucat mai mult online, dar am ținut la tradiția anuală de a premia membrii clubului și nu numai. Premiile foarte generoase au constat în pungi-cadou, medalii și diplome.
Printre obiectivele propuse în anul 2021, se numără organizarea Memorialului de șah rapid “Negru Florian” , depunerea unui proiect cu finanțare CJ și, de asemenea, formarea de echipe la grupele de vîrstă 8, 10 și 12 ani pentru participarea la competiții interne, organizate de FRSAH.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s