“Flori de toamnă – Crizanteme” – Concurs online de fotografie

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila împreună cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează Concursul online de fotografie “Flori de toamnă – Crizanteme”.
Conform informațiilor oferite de organizatori, „imaginile cu florile de toamnă (crizanteme, callistephus chinensis sau ochiul boului, dalia, brânduşe, gladiole) vor fi trimise pe adresa de e-mail concurs.creatie.braila@gmail.com, împreună cu fișa de înscriere și declarația privind folosirea datelor cu caracter personal, până pe data de 24 noiembrie 2020, inclusiv.
Câștigătorul concursului va fi desemnat în urma votării fotografiilor, încărcate pe pagina Organizatorului, în intervalul 25-26 noiembrie 2020, ora 10:00, prin acordare de like-uri.
Câştigătorul va primi o invitaţie dublă la următoarea ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu” și un vas de lut confecționat manual de artistul plastic Constantin Lucian, în cadrul Atelierului de Ceramică din incinta C.J.C.P.C.T Brăila.
Pentru mai multe detalii, consultaţi regulamentul concursului AICI.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s