23 de persoane sancționate contravențional de polițiștii locali pentru nerespectarea curățeniei în Municipiul Brăila

În perioada 29.10.2020 – 04.11.2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila.
Este vorba despre 23 de persoane care, în total, au primit sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 lei.
Astfel, de exemplu, un bărbat, în vârstă de 41 ani, din Brăila, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei, după ce a fost depistat pe terenul viran din capătul str. Arad, descărcând dintr-un atelaj hipo șapte saci din rafie plini cu moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.

În aceeași locație, în zile diferite, au mai fost depistați doi bărbați descărcând saci plini cu moloz sau cu deșeuri menajere, ambii fiind, de asemenea, sancționați contravențional. Alte 3 persoane au fost surprinse, de exemplu, aruncând sacoșe sau saci cu gunoi menajer pe str. Ion Ghica și str. Alexandru Vlahuță, fiecare primind câte o amendă în valoare de 1.000 lei. Nu a scăpat de amendă nici o brăileancă surprinsă aruncând gunoiul din gospodărie în coșurile stradale de pe B-dul Al. I. Cuza, aceasta fiind sancționată contravențional cu suma de 200 lei. Similar, o altă brăileancă, surprinsă în timp ce consuma semințe și arunca cojile pe jos într-o stație de autobuz, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

Sursă foto: Poliția Locală Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s