Accidente rutiere, infracțiuni sau contravenții surprinse prin monitorizarea video a Municipiului Brăila

Poliţia Locală Brăila, în perioada 22 – 29.09.2020, a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010. Astfel, poliţiştii locali au constatat şi aplicat 172 sancţiuni contravenţionale în valoare de 144.547 lei.
Ca atare, pe linia monitorizării video a Municipiului Brăila, în perioada 22 – 29.09.2020 , poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au constatat următoarele:
Au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi 3 accidente rutiere, fără victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.
Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Rutier, Biroul Ordine Publică, Poliției T.F. Brăila și Judecătoriei Brăila, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 10 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza Municipiului Brăila.
De asemenea, în același interval de timp, polițiștii locali brăileni au continuat și activitatea de monitorizare a celor 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. În perioada analizată, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s