Dan Păun: „Pe ultima sută de metri, facem ultimele retușuri la listele de reprezentanți în secțiile de vot”

Dan Păun, liderul PPU-SL Filiala Brăila, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, cu câteva zile înainte de alegerile locale din acest an, declară că pe plan local formațiunea sa politică este pregătită pentru data de 27 septembrie, ziua votului.
„Pe plan local noi, PPU, suntem pregătiți. Pe ultima sută de metri, facem ultimele retușuri la listele de reprezentanți în secțiile de vot.”, a declarat Dan Păun la întâlnirea sa de astăzi cu jurnaliștii brăileni.
„Avem reprezentanți în toate secțiile de vot pentru că, dintre partidele neparlamentare, suntem partidul cu cele mai complete liste. Asta este o dovadă că avem o organizare foarte bună și sperăm ca pe 27, pe lângă o prezență consistentă la vot, să obținem și noi un procent cât mai bun pentru ca să reprezentăm Curentul Umanist în consiliile locale și consiliul județean.”
Liderul PPU-SL Filiala Brăila a mai subliniat faptul că pe listele partidului său sunt și mulți tineri: „Pe liste avem, după cum ați văzut, mulți tineri, avem și multe doamne, oameni care să aducă un nou curent în politică. Practic, cel mai vechi sunt eu și, lângă mine, sunt toți oameni noi, oameni cu dorința de a schimba ceva în politica actuală.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s