Dezvoltarea voleiului brăilean, susținută printr-un parteneriat încheiat între ACS Sport Plus Brăila și Consiliul Județean Brăila

ACS Sport Plus Brăila și Consiliul Județean Brăila derulează, pentru al treilea an consecutiv, un proiect ce vizează dezvoltarea voleiului brăilean.
Proiectul derulat sub titlul ”Continuitate în voleiul brăilean de performanță” se desfășoară în perioada septembrie-noiembrie 2020. Acesta are o valoare de 58395 lei, din care 6750 lei reprezintă contribuția proprie a clubului. Cheltuielile aprobate sunt pentru: achiziționarea de echipament sportiv și de materiale sportive, de participare la jocuri amicale și oficiale, alimentație de efort, medicație sportivă și susținătoare de efort, promovare proiect.
”Suntem încântați că avem un nou parteneriat cu Consiliul Județean Brăila. Avem la dispoziție o sumă ce ne conferă echilibru, atât de important în această perioadă. Trebuie să sporim resursele financiare, atât din fonduri publice, dar mai ales din mediul privat. SC Timoserv SRL (Rontaila) este un exemplu de partener din mediul privat ce ne-a oferit în fiecare an contribuția în astfel de proiecte, poate chiar mai mult”- a declarat Constantin Baciu, antrenor, președinte ACS Sport Plus Brăila, făcând referire la proiectul menționat anterior.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s