Alianţa USR-Plus anunţă la Brăila candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primărie

Alianta USR-Plus, candidati Braila (1)

Brăila, 3 august 2020: Cătălin Stancu, USR Brăila, şi Mihai Isvoranu, Plus Brăila, sunt candidaţii alianţei USR – Plus la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila, respectiv funcţia de primar al Municipiului Brăila.

Alianţa USR – Plus a anunţat astăzi candidaţii propuşi la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila, respectiv Primăria Brăila.
Ionuţ Cătălin Stancu, preşedintele USR Brăila, are 52 de ani şi este inginer de profesie. A intrat însă de timpuriu în domeniul antreprenoriatului, derulând mai multe tipuri de business. Are trei copii şi îşi doreşte ca aceştia să fie mândri de locul în care s-au născut şi să aibă unde să se întoarcă după terminarea studiilor.
„Brăila nu este fiica Principatului Ţării Româneşti, ci este maica acestuia. Sunt cuvintele lui Nicolae Iorga care m-au inspirat şi mă inspiră în continuare să mă implic mai departe în demersul de a aduce Brăila acolo unde îi este locul: o comunitate puternică, prosperă, cu condiţii de trai de nivel european.”
Mihai Isvoranu este medic veterinar și antreprenor în Brăila. Are 44 de ani şi este tatăl unei fetiţe de 9 ani. Medicul Isvoranu are o experienţă bogată în antreprenoriat, înfiinţând o serie de business-uri de succes, ajungând astăzi să deţină o clinică veterinară de top, cu cea mai modernă unitate de radiologie din România. Este specializat în chirurgie veterinară şi imagistică veterinară.
„Brăila are nevoie de oameni care o iubesc. Sunt brăilean de 4 generaţii, îmi iubesc oraşul şi vreau să particip la renaşterea Brăilei. Este momentul ca Brăila să redevină un oraş puternic şi cred cu tărie că fiecare dintre noi putem contribui pentru ca acest vis să devină realitate. Brăila are viitor!”.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s