Invitația de sâmbătă a Teatrului „Maria Filotti”: “Zăpezile de altădată”, de Dumitru Solomon

Afis - Zapezile de altadata

Reprezentanții Teatrului „Maria Filotti”, din Brăila, invită la premiera spectacolului “Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon , sâmbătă 18 iulie 2020, ora 20:30. Spectacolul va fi susținut pe scena exterioară a stagiunii actuale.
Textul, o comedie savuroasă, trimite la versul „Dar unde sunt zăpezile de altădată?“, din poezia lui François Villon.
Spectacolul beneficiază de o distribuție de excepție, în ordinea intrării în scenă: Nicholas Cațianis, Blanca Doba, Adrian Ștefan, Monica Ivașcu, Marcel Turcoianu, Elena Andron, Zane Jarcu, Cătălina Nedelea, Flori Popa, Dan Moldoveanu, Valentin Terente, Emilia Mocanu și Silvia Tariq,
„Zăpezile de altădată” este o creație colectivă a trupei de actori coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei (pian) și actrița Wanessa Radu (voce). Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan.
Textul a mai fost montat la Brăila în stagiunea 2001-2002 de Cristina Râpeanu (spectacol de absolvire, clasa profesor Tudor Mărăscu) și s-a bucurat de o distribuție de excepție. Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan, ne informează organizatorii acestui spectacol de teatru special.
Durata spectacolului: 1h 20min. (fără pauză).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s