Primarul Dragomir: „FAKE NEWS – Iar au început!”

stop fake news

„FAKE NEWS – Iar au început!”, susține primarul Viorel Marian Dragomir într-un mesaj public adresat brăilenilor de pe o rețea de socializare. Aceasta este replica domniei sale la o postare ce a circulat pe internet în aceste zile, potrivit căreia o stație de autobuz din Municipiul Brăila ar fi fost pavată cu gresie.
„În acea stație nu s-a pus „gresie” ci au fost montate “PLĂCI DE GRANIT” (piatră naturală) cu grosimea de 2 cm, dar… ce mai contează pentru cei care au ca unic scop în viață lansarea de știri false pe facebook?”, a scris Primarul Municipiului Brăila.

statie autobuz, placi de granit„Știu că pentru anonimii și conturile false de pe facebook “ACTIVITATEA MEA REALĂ ESTE SCOPUL LOR ÎN VIAȚA VIRTUALĂ”, dar… la mine s-a văzut ce am făcut (bun sau rău)… dvs. cu ce vă ocupați? Știți să faceți ceva sau BATEȚI UN CUI CU FLOAREA LA PERETE? Până la urmă de ce nu vă postați identitatea? Vă este rușine cu numele dvs.?
Aruncarea cu noroi sub anonimatul unei pagini false este o mare mândrie pentru ei… PĂCAT ESTE CĂ OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ CRED ȘI DISTRIBUIE ACESTE POSTĂRI!
La final vă doresc o zi frumoasă și vă recomand să nu mai credeți toate minciunile de pe facebook.”, a îndemnat primarul Viorel Marian Dragomir în mesajul său public către brăilenii din municipiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s