Amenzi pentru expunerea de autovehicule la vânzare, în locuri neautorizate

masini

În perioada 23 – 30.06.2020, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010.
Ca atare, poliţiştii locali brăileni, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.M. Brăila nr. 248/2008, privind interzicerea expunerii spre vânzare a autovehiculelor, înmatriculate sau neînmatriculate, pe terenul domeniului public și privat al Municipiului Brăila, cu excepția celor aprobate prin hotărâri ale Consiliului Local Municipal Brăila, au aplicat un număr de 2 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare de 1.000 lei.
Astfel, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din sat Lacu Rezii, oraș Însurăței, jud. Brăila, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei, deoarece pe Bd. Dorobanților c/c str. Tineretului, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare un autovehicul marca Volkswagen pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.
De asemenea, o altă persoană, în vârstă de 33 ani, din Brăila, a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 lei, pentru că pe Bd. Dorobanților c/c str. Tineretului, în calitate de proprietar, a expus spre vânzare un autovehicul marca Opel, pe teren ce aparține domeniului public al Municipiului Brăila, în loc neautorizat în acest sens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s