Consilierii județeni au votat pentru realizarea unor obiective de investiții în mai multe localități din Județul Brăila

consiliul judetean, sedinta ordinara, 30 iunie 2020

Consilierii județeni brăileni au votat, în cadrul ședinței ordinare din data de 30 iunie 2020, condusă de președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, pentru cofinanțarea și realizarea unor obiective de investiții ce urmează a fi implementate atât în orașul Făurei cât și în câteva comune și sate brăilene.
Astfel, în comunele Bărăganu, Stăncuța și Zăvoaia, consilierii județeni au aprobat, în urma supunerii la vot, trei proiecte de hotărâri potrivit cărora în aceste localități urmează a fi elaborate Studii de fezabilitate având ca obiect înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în unitățile administrativ-teritoriale respective. De asemenea, tot pentru Comuna Bărăganu a fost aprobată și realizarea obiectivului de investiții „Construire clădire multifuncțională pentru servicii sociale”.
Tot ca urmare a votului unanim al consilierilor județeni, orașul Făurei va obține cofinanțare din partea Consiliului Județean Brăila pentru realizarea obiectivului de investiții „Sistematizare verticală incinte Piața Agroalimentară, blocuri de locuințe și parcări, etapa I, oraș Făurei, Județul Brăila”.
Și comuna Berteștii de Jos va obține ajutorul Consiliului Județean Brăila pentru realizarea obiectivului de investiții „Construire Piața Agroalimentară Comuna Berteștii de Jos, Județul Brăila”.
Susținere financiară din partea Consiliului Județean Brăila va avea și Comuna Unirea în vederea realizării obiectivului de investiții „Proiectare și execuție sistem supraveghere video în Comuna Unirea”.
Totodată, comunele Cazasu și Mărașu au obținut girul consilierilor județeni în vederea realizării obiectivelor de investiții privind reabilitarea și amenajarea căminelor culturale din Comuna Cazasu și din Satul Băndoiu, Comuna Mărașu. De asemenea, tot pentru susținerea culturii în localitățile brăilene, consilierii județeni au aprobat un proiect de Hotărâre privind cofinanțarea și realizarea obiectivului de investiții „Construire Sală de Festivități, Sat Mihail Kogălniceanu, CV 11, P 113, Comuna Șuțești, Județul Brăila”.
De susținerea Consiliului Județean Brăila se va bucura și Comuna Chiscani, consilierii brăileni aprobând un proiect de hotărâre potrivit căruia urmează a fi realizat obiectivul de investiții „Extindere rețea de canalizare pe Strada Ion Minulescu, în Comuna Chiscani, Județul Brăila”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s