Monitorizarea video contribuie la asigurarea liniștii și ordinii publice în municipiu

camere

În perioada 16 – 23.06.2020, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr.155/2010. Poliţiştii locali au constatat şi aplicat 82 sancţiuni contravenţionale în valoare de 108.130 lei.
Între multiplele acțiuni desfășurate de polițiștii locali brăileni se numără și cea de monitorizare video a Municipiului Brăila. Astfel, în perioada analizată, poliţiştii locali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare au constatat următoarele: „au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi 2 accidente rutiere din care unul cu victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun. Au fost înaintate Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 4 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza municipiului Brăila.”
Tot pe linia monitorizării video sunt incluse și cinci unități de învățământ de pe raza Municipiului Brăila. În perioada analizată nu au fost înregistrate evenimente deosebite. De asemenea, nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s