Șantierele navale reprezintă o componentă foarte importantă pentru economia românească

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vizitat miercuri, 10 iunie 2020, Șantierul Naval Brăila, un șantier naval cu istorie, ce anul acesta a împlinit 80 de ani de existență.
În cadrul vizitei sale din Județul Brăila, premierul a pus accent pe importanța șantierelor navale din țară, acestea reprezentând o componentă extrem de importantă a economiei românești.
„În ceea ce ne privește, privim cu mare atenţie ceea ce se întâmplă în domeniul construcţiei şi reparaţiei de nave, pentru că, repet, reprezintă o componentă foarte importantă pentru economia românească. Sunt multe locuri de muncă aici și există o experienţă acumulată care face ca toţi actorii economici, indiferent că este vorba de actori economici autohtoni sau de investitori străini, cum sunt Fincantieri, Damen, practic pot asigura o competitivitate pentru acest domeniu economic şi pot să permită dezvoltarea economică, în continuare, a zonelor în care sunt şantierele şi a României.”, a declarat premierul.
După vizita de la Șantierul Naval Brăila, Ludovic Orban a mai mers la șantierul de construcție al Podului de peste Dunăre, vizita domniei sale continuându-se în Județul Galați.
Întreaga declarație a premierului Ludovic Orban din Șantierul Naval Brăila o puteți viziona AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s