70 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat au fost identificate de Poliția Locală Brăila în acest an!

autoturisme abandonate, Politia Locala Braila (1)

De la începutul anului 2020 și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila au identificat 70 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Brăila. În urma demersurilor polițiștilor locali, cei mai mulți proprietari s-au conformat somațiilor și și-au ridicat autoturismele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părțile carosabile pe care le ocupau abuziv. În acest moment, 15 autoturisme se află în termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002 pentru eliberarea terenurilor ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului Brăila.

autoturisme abandonate, Politia Locala Braila (2)

În 6 cazuri, acolo unde proprietarii nu s-au conformat somațiilor, autovehiculele au fost ridicate de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila și transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al societății.
Polițiștii locali vor continua acțiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila.

Director Executiv
Tănase Georgică

Foto: Poliția Locală Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s