Sportul brăilean merită mai mult!

Editorial

Suntem mulțumiti că prin intermediul articolelor noastre, urmate de altele în diferite publicații locale, atenția brăilenilor a început să fie îndreptată, din nou, și către sportul local, ajuns undeva aproape de tușă, chiar dacă sportivii cu suflet mare depun eforturi uriașe să doboare record după record, uneori chiar și la nivel mondial.
Sport înseamnă fotbal, handbal, box, karate, tenis, gimnastică, înot, chiar și șah, ramuri sportive cu un numitor comun, dorința de a învinge, de a urca pe podium, cântându-ți imnul țării tale.
Cu siguranță, sportivii județului Brăila merită mai mult, investiții serioase în baze sportive, în dotări și chiar în susțineri financiare ce au ca scop participări la competiții internaționale.
La urma-urmei, ne reprezintă și pe noi, brăilenii. Altminteri, ne mândrim nevoie mare că suntem din Brăila, dar uităm să facem ceva pentru noi toți. Și sportul este al brăilenilor, și el merită atenția noastră. Încurajați-i măcar cu aplauze, cu prezența dumneavoastră la meciurile lor.
Cu siguranță, sportivii brăileni merită mai mult decât indiferență!

Sorina Ivan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s