Prefectul Iulian Timofei: “Tratăm cu maxim interes problemele ridicate de către comunitățile locale și facem toate eforturile pentru a le veni în sprijin!”

Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei, a avut marți, 16 mai 2023, o întâlnire cu primarii comunelor Jirlău și Vișani, care au solicitat sprijin, în numele legumicultorilor din zona bazinului legumicol, pentru îmbunătățirea condițiilor de asigurare a apei pentru irigații.
La discuții, susțin reprezentanții Instituției Prefectului Județul Brăila, a fost invitat să participe, ca specialist, și directorul structurii locale a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Vasile Turcitu. Reprezentantul ANIF a dat asigurări că nu există probleme pe linia sa de competență în asigurarea apei pentru irigații în zonă.
Prefectul Județului, Iulian Timofei, a ținut să sublinieze faptul că problemele comunitățile locale brăilene sunt tratate cu cea mai mare atenție de către instituția pe care o conduce: “Am luat decizia de a informa, mai departe, conducerea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, context în care Instituția Prefectului Județul Brăila a transmis o adresă în acest sens către instituția amintită.
Tratăm cu maxim interes problemele ridicate de către comunitățile locale și facem toate eforturile pentru a le veni în sprijin cu scopul identificării soluțiilor ce se impun”
.