Schimbări survenite în circulația tramvaielor în Municipiul Brăila către Stațiunea Lacu Sărat

Începând cu data de 08.05.2023, au demarat lucrările de modernizare cu fonduri europene a căii de rulare a tramvaielor din Parcul Monument, pe tronsonul cuprins între Str. Pietății și Șos. Buzăului, au anunțat de curând reprezentanții SC Braicar SA Brăila.
Datorită lucrărilor de modernizare cu fonduri europene a liniei de tramvai pe tronsonul Strada Pietății – Șos. Buzăului, circulația tramvaielor în Municipiul Brăila către Stațiunea Lacu Sărat se va face de la stația Depou Radu Negru până la Combinat și retur, cu respectarea graficului anterior.
În paralel, există trasee de transport privat către Stațiunea Lacu Sărat, cu stație la sensul giratoriu Petrom Lacu Sărat, puncte de îmbarcare – debarcare din: Traseul Brăila – Chiscani – Tufești, Traseul Brăila – Tufești – Polizești, Traseul Brăila – Trei Movile – Chiscani, începând cu data de 01.07.2023.
Stațiile de îmbarcare pentru traseele enumerate anterior sunt la: Autogara Atlas (Strada Siret), Liceul “P. Cerna”, Braiconf (strada Grivița intersecție cu strada Școlilor), Piața Concordia, capătul lui 4 (Șos. Viziru intersecție cu strada Milcov) intersecția Șos. Viziru cu Str. Chișinăului, Carrefour, sat Vărsătura, PECO Petrom Lacu Sărat, etc.
GRAFICELE DE TRANSPORT SUNT AFIȘATE LA URMĂTORUL LINK (după selectarea traseului se face clic pe simbolul cu autobuz): https://transportjudetean.cjbraila.ro/index
Potrivit reprezentanților SC Braicar SA Brăila, posesorii de abonamente de tramvai au următoarele posibilități:
• să le folosească pe traseele cu autobuze;
• să primească contravaloarea direct proporțională cu perioada nefolosită (08.05.2023 – 31.05.2023).