Mai multe străzi din satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor, vor fi asfaltate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a participat miercuri, 3 mai 2023, alături de primarul comunei Salcia Tudor, Florin Moroiu, la semnarea contractului de finanțare a proiectului “Asfaltare străzi în satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor”. Eenimentul, important în dezvoltarea comunei brăilene Salcia Tudor, a avut loc la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
“Am participat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de primarul comunei Salcia Tudor, Florin Moroiu, la semnarea contractului de finanțare a proiectului «Asfaltare străzi în satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor».”, a precizat deputatul Alexandru Popa, în cadrul unui Comunicat de pesă emis tot miercuri, 3 mai.
Conform informațiilor oferite de liberalul brăilean, valoarea totală a investiției este de 12.927.357,35 lei. Finanțarea de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, este de 12.000.000 lei.
“Sunt bucuros că astfel vor veni către județul Brăila noi fonduri, care vor fi folosite, ca și alte sume care au fost alocate deja prin Programul «Anghel Saligny», pentru realizarea unor investiții ce susțin dezvoltarea localităților din mediul rural.”, a mai spus președintele PNL Brăila.