Se fac înscrieri la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani!

Jandarmeria Română a anunțat începerea înscrierilor la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani. Înscrierile se pot face în perioada 20.04.2023 – 5.05.2023, fiind disponibile 700 de locuri. Mai multe informații legate de acest subiect au fost făcute publice astăzi de reprezentanții Jandarmeriei Române:

“Te invităm să fii tu actorul principal în noul sezon care se deschide la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni și Drăgășani.
Începând de astăzi și până la data de 5 mai, te poți înscrie pentru unul din cele 700 de locuri. Ai la dispoziție 700 de șanse să vezi ce înseamnă, de fapt, o viață ca în filme.
Pentru a participa la “casting”, trebuie să îndeplinești câteva condiții: să ai vârsta minimă de 18 ani și să fii absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat.
Distribuția este 100% românească, așa că va trebui să cunoști limba română, scris și vorbit.
Toate criteriile de selecție le vei găsi pe site-urile celor două școli 👇
http://www.scoaladragasani.ro/
https://www.jandarmeriafalticeni.ro/
Cu siguranță, scenariul îți este cunoscut. Dar te asigurăm că la noi vei avea șansa să fii în același timp și actor, și regizor. Noi suntem alături de tine pentru a te ajuta să joci rolul vieții tale.”

Sursă foto: Fb. Jandarmeria Română