A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de “Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila”

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a participat miercuri, 19.04.2023, la semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila”, alături de primarul comunei Frecăței, Ionel Bălan. Despre acest eveniment, deputatul liberal menționează în cadrul unui Comunicat de Presă, emis astăzi, ce poate fi citit, integral, mai jos:

“Am fost prezent astăzi, alături de primarul comunei Frecăței, Ionel Bălan, la semnarea contractului de finanțare pentru proiectul «Asfaltare DC 57 tronson DJ 212 A, intrare sat Titcov, comuna Frecăței, județul Brăila». Prin acest contract se alocă suma de 8.000.000 lei din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», pentru realizarea lucrărilor de asfaltare. Valoarea totală a investiției este de 9.701.503,37 lei.
Mă bucur pentru orice finanțare, de orice tip, care merge către Insula Mare a Brăilei, unde încă mai sunt multe lucruri de rezolvat. Primăriile comunelor din această parte a județului trebuie ajutate de administrația locală și de noi, parlamentarii, pentru că și acești brăileni au dreptul la o viață civilizată. Sunt oricând dispus să susțin demersurile care au ca scop susținerea cetățenilor din această zonă, în limita competențelor pe care le am ca parlamentar.”