În curând, vernisajul expozițiilor personale de pictură și grafică “Descrieri”, semnate de Marta Deleanu și Cornelia Gherlan

Consiliul Judeţean Brăila și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România – filiala Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în data de 22 aprilie 2023, ora 12:30, la Galeria de Artă, din Piața Traian nr. 2, vernisajul expozițiilor personale de pictură și grafică “Descrieri”, semnate de Marta Deleanu și Cornelia Gherlan. Acesta este un eveniment de anvergură, un proiect de suflet al celor doi artiști plastici, cu pasiune nativă pentru artă, în general și pentru pictură și grafică, în special, prin compozițiile alese, peisaje, natură statică și portrete.
Vernisajul se va desfășura în prezența iubitorilor de artă, de frumos și de authentic, iar Gheorghe Mosorescu și Hugo Mărăcineanu vor fi cei care ne vor descrie acest eveniment și vor vorbi despre legătura dintre operele realizate de artiști cu publicul însetat de artă, de cunoaștere.
Expoziția va fi deschisă până în data de 12 mai 2023. Vernisajul expoziției va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.