Tinerii liberali brăileni s-au alăturat campaniei de donare de sânge “Din inimă, pentru România”

Tinerii liberali din județul Brăila s-au alăturat campaniei naționale de donare de sânge “Din inimă, pentru România” inițiată de Tineretul Național Liberal, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, sărbătorită anual în ziua de 7 aprilie.
Astăzi, tinerii liberali din județul Brăila au fost în vizită la Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila pentru a dona sânge, cu prilejul campaniei naționale “Din inimă, pentru România” inițiată de Tineretul Național Liberal.
“Am vrut să venim în ajutorul celor care au nevoie de sânge. După ce am urmărit statisticile despre lipsa donatorilor de sânge, nu am putut să rămânem indiferenți și am hotărât să ne alăturăm campaniei de donare de sânge «Din inimă pentru România» inițiată de Tineretul Național Liberal, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Le mulțumesc tuturor colegilor care au ales să ajute. Îi îndemnăm pe cei care pot, care sunt sănătoşi, să încerce să facă acest gest: să doneze sânge pentru a salva vieți.”, a declarat Romică Andone, președinte TNL Brăila.
Campaniei națională “Din inimă, pentru România” inițiată de Tineretul Național Liberal, a ajuns la cea de-a 4-a ediție.