“Porți deschise” la Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” din Brăila

Până pe 26 mai 2023, Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” Brăila organizează zilele porţilor deschise.
Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din instituţiile de învăţământ preuniversitar, din Municipiul şi judeţul Brăila, să-i păşească pragul sediului din Municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1, până pe 26 mai 2023, de luni până vineri, între orele 10-14, în cadrul Programului “Porți deschise la Şcoala de Arte – 2023”.
“Prin această acţiune, dorim să ne facem cunoscută activitatea pe care o desfăşurăm în scopul îndeplinirii rolului de instituţie publică de cultură cu profil de învăţământ artistic, ocazie cu care elevii şi profesorii din instituţiile de învăţământ preuniversitar vor putea beneficia de oportunităţile oferite celor care doresc să-şi descopere sau să-şi dezvolte calităţile artistice şi să-şi petreacă într-un mod plăcut timpul liber.
Scopul acestei invitaţii este de a prezenta oaspeţilor noştri oferta educaţională a școlii, personalul de specialitate şi dotarea specifică. De asemenea, aceştia vor putea asista la lecţii demonstrative şi vor putea lua contact direct cu profesorii în arte – canto clasic, canto muzică uşoară şi populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură, grafică de şevalet, artă decorativă, iconografie, dans popular şi actorie – care le vor sta la dispoziţie pentru întrebări şi exemplificări.
Pentru planificarea activităţii, doritorii ne pot contacta, prin intermediul învăţătorilor/profesorilor/diriginţilor, cu cel puţin trei zile înainte de data vizitei la telefon 0239/612104 sau pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com.”
, a ținut să informeze Gigi-Cristian Morozan, managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu” Brăila.
De asemenea, potrivit sursei citate, la începutul vacanţei de vară, școala organizează cea de-a cincea ediţie a cursurilor gratuite din cadrul “Şcolii de vară”. Detaliile vor fi promovate ulterior, prin mass-media, reţele de socializare şi pe site-ul instituţiei. Şcoala Populară de Arte “Vespasian Lungu” Brăila – Cea mai potrivită alegere pentru timpul tău liber!