Concertul vocal-simfonic “Izvor de lumină”, în curând la Casa Tineretului Brăila

Vineri, 21 aprilie 2023, ora 19:00, va avea loc la Casa Tineretului Brăila concertul vocal-simfonic “Izvor de lumină”, un eveniment ce surprinde esența dualismului existenței, și care va înălța și va transpune publicul într-un spațiu al profunzimii interioare în care vor putea reflecta atât asupra substanței divine a fiecăruia, cât și asupra umanului, cu toate atributele sale.
Concertul îi va avea ca protagoniști pe dirijorul Marius Firca, a cărui baghetă va contura fluiditatea Orchestrei de cameră “George Cavadia”, și pe soliștii: Adelina Diaconu – soprană, Emanuela Sălăjan – mezzosoprană, Daniel Stoica – tenor, Dominic Cristea – bariton și Florin Sanaploianu – fagot.
Iubitorii de muzică sunt așteptați în compania selectă a acestor artiști, pe muzică atent aleasă din creația românească și universală, în atmosfera caldă creată de cuvintele doamnei profesor Marilena Niculescu ce va asigura prezentarea.
Bilete pentru eveniment pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. – https://www.blt.ro/concert-vocal-simfonic-izvor-de-lumina.html.