Descoperă bucuria de a recrea frumusețea personală a sufletului la “Atelier de Bună-Stare” | Invitat special Vasile Păun, antreprenor social și antrenor holistic

Consiliul Judeţean Brăila prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează în data de 15 martie 2023, ora 16:30, în incinta Sălii ProArte, “Atelier de Bună-Stare”, avându-l ca invitat special pe domnul Vasile Păun, antreprenor social și antrenor holistic.
Atelierul promovează principiul bunăstării, într-un mod frumos și sănătos, într-o formă inovatoare cu beneficii pentru sănătate, un atelier special creat pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, în care vom descoperi bucuria de a recrea frumusețea personală a sufletului.
Invitatul special, domnul Vasile Păun, va vorbi despre obținerea bucuriei prin propriile noastre forțe, prin creativitate și experiențe de viață, prin intermediul încrederii în sine și a relaxării, instrumente la îndemâna tuturor.
Accesul la acest eveniment este gratuit.
Mai multe detalii se pot obține, accesând pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila sau la numarul de telefon 0239614710.