Mai mult de 150 de femei liberale au sărbătorit Ziua Internațională a Femeii | Lansarea romanului “Sacrificiul”, al autoarei Gianina Gabriela Trica

Duminică, 5 Martie, Organizațiile de Femei ale PNL Brăila, Filiala Municipală și Județeană, au organizat o întâlnire cu scopul de a sărbători femeile liberale. În cadrul acestei întâlniri a avut loc și o lansare de carte.
Acțiunea s-a desfășurat la Pensiunea Sabrina din stațiunea Lacul Sărat, din Brăila, fiind prezente mai mult de 150 de femei liberale. Gazdele întâlnirii au fost Cici Bolovan, președinta O.J. F. și Carmen Ion, președinta O. M. F alături de inițiatorul acțiunii, Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

La întâlnire au mai participat și Cătălin Canciu, președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Alexandru Bucălău, secretarul Organizației Județene a PNL și Ștefănuț Radu, secretarul Organizației Municipale a PNL Brăila.
“Mă bucură nespus de mult prezența dumneavoastră într-un număr atât de semnificativ. Aceasta denotă solidaritatea și coeziunea. Eu care sunt binecuvântat cu trei fetițe, o soție minunată și o mamă pe care o respect, consider că este imperios să evidențiem rolul femeii în viața noastră și de aceea ne folosim de această ocazie pentru a le ura tuturor doamnelor “La mulți ani”, o primăvară frumoasă și vreau să vă asigur de profunda mea considerație.”, a declarat Alexandru Popa.
Atmosfera a fost relaxată, de sărbătoare și a culminat cu prezentarea romanului “Sacrificiul” și a autoarei Gianina Gabriela Trica.
Carmen Ion a afirmat: “Iubesc să vă prezint brăilence senzaționale, pentru că noi aici nu suntem doar o organizație de partid, suntem prietene și în semn de respect vreau să vă prezint o doamnă a căre-i strângere de mână e o forță pozitivă incredibilă, o doamnă care îi inspiră pe cei din jur să fie mai buni și să nu plece capul în fața nimănui, nici chiar a sorții și a bolii. Azi v-o prezint pe Gianina Gabriela Trica”.

Gianina Gabriela Trica este autoarea romanului “Sacrificiul”, o carte care împletește experiențe reale cu imaginația. Gianina Trica este diagnosticată cu o boală gravă, face dializă de 3 ori pe săptămânț, din 2006. A avut șansa să primească un rinichi de la tatăl său, dar transplantul nu a fost viabil decât 4 ani și astfel viața ei depinde de dializă.
Cei care vor să simtă mirosul unei cărți proaspăt ieșită de sub tipar și vor să achiziționeze romanul, îl pot procura de la sediul PNL Brăila.